Оферти за детето

Детска кошара за спане и игра Mappy, Бежова

Детска кошара за спане и игра Mappy, Бежова

Детска кошара за спане и игра Mappy, Бежова

Детска кошара за спане и игра Mappy, Бежова

Детска кошара за спане и игра Mappy има модерен, стилен и компактен дизайн в бежов цвят. Тя е подходяща какато за игра, така и за спане – разполага с две нива. Кошарата е сгъваема, което я прави удобна за съхранение. Можете лесно да я сглобявате и разглобявате, да я носите при пътуване, за удобство при нейното пренасяне е включена транспортна чанта.

Детска кошара за спане и игра Mappy има две колела, оборудвани със заключваща система. Кошарата може да се ползва както за момчета, така и за момичета на възраст 0-36 месеца, тежащи до 15 кг. Освен това има всичко, което е необходимо за комфорта на вашето дете.

Детската кошара има подвижна арка за плюшени играчки, също и подвижна масичка за смяна на пелени, страничен цип, има джоб за играчки и други аксесоари, има и мрежа против комари. Страничните й части са изработени от прозрачен материал, за да можете да наблюдавате бебето.

Ще ви бъде лесно и да я почиствате – можете да го правите с леко влажна гъба. Размерите на кошарата, когато е разгъната, са следните: дължината й е 120 см, ширината е 60 см, а височината е 76 cм. Материалът й е от полиестер, стомана. Детска кошара за спане и игра Mappy, Бежова е с производител Mappy.

  , , ,