Оферти за детето

Д-р Спок: Грижи за бебето и детето

Д-р Спок: Грижи за бебето и детето

Д-р Спок: Грижи за бебето и детето

Д-р Спок: Грижи за бебето и детето

Поколения наред родителите разчитат на вечния бестселър на д-р Спок, който си остава най-авторитетното и благонадеждно ръководство за отглеждане на бебето и детето. Световноизвестният педиатър в съавторство с д-р Стивън Дж. Паркър е обновил и разширил този наръчник, за да отговори на промените и предизвикателствата на XXI век.

Организирана по начин, позволяващ бърза и лесна справка, и включваща изцяло нови раздели за юношите, книгата предлага актуални съвети и информация по теми като: – кърменето: най-новите теории и доказани техники за работещи майки, имунизационен календар, препоръки за прием на витамини и режим на хранене, често възникващи медицински въпроси и отговори за ваксините, обрива от пелени, разстройството при бебетата, акнето и др. Съвместяване на работата с родителските грижи, профилактика на зъбите при децата, деца с увреждания, оказване на първа помощ и предотвратяване на наранявания. Разговори с вашето дете за секса, противозачатъчните средства, хомосексуалността, цигарите, алкохола и злоупотребата с наркотични вещества, проблеми с ученето, отглеждане на спокойни деца

Тук ще намерите всички изпитани с времето съвети на д-р Спок и последните новости при грижите за детето, както и речник на медицинските термини. Повече от всякога тази незаменима класическа книга ще помогне на родителите да посрещнат със самочувствие и радост множеството предизвикателства и отговорности. И както д-р Спок винаги е казвал: Вярвай в себе си! Знаеш повече, отколкото си мислиш, че знаеш.
„Д-р Спок: Грижи за бебето и детето“ е преведена на 39 езика и има продадени 50 милиона екземпляра в цял свят.

  , , , ,